Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn bedrijf is een functionaliteit van Google waarmee bedrijven hun vindbaarheid kunnen optimaliseren. Sinds de lancering van Google Mijn Bedrijf vijf jaar geleden, heeft Google meer dan 150 miljoen lokale bedrijven geholpen contact te leggen met mensen die ze online zoeken. In Google Mijn Bedrijf wordt veel aandacht aan ontwikkeling besteed.

Wanneer iemand in Google naar jouw bedrijf zoekt, dan is de kans groot dat je aan de rechterkant van de zoekresultaten de gegevens van jouw bedrijf ziet. Deze gegevens kun je via Google mijn Bedrijf invullen.

 

Ons aanbod is om van Google Mijn Bedrijf een succes te maken, zodat je meer contact krijgt met bestaande – en nieuwe klanten. Met onze bedrijfskundige- en marketingachtergrond realiseren we met Google Mijn Bedrijf Basis een goed en stevig fundament van jouw Google Mijn Bedrijf. We kunnen ook een stapje verder zetten. 

Het runnen van een bedrijf vergt namelijk veel tijd. Je hebt wellicht niet voldoende tijd om jouw online aanwezigheid actueel te houden. Aan de Google Mijn Bedrijf vermelding kunnen eigenaren en beheerders worden toegevoegd. Hiermee kun je de verantwoordelijkheid delegeren aan medewerkers of aan Tincan Digital (het Google Mijn Bedrijf Maatwerk pakket).

R

Google Mijn Bedrijf Basis

Onderzoek online zichtbaarheid van je bedrijf

Inrichten Google mijn Bedrijf

Advies over werking en het optimaliseren van Google mijn Bedrijf

Koppeling met Google Ads

R

Google Mijn Bedrijf Maatwerk

Google Mijn Bedrijf Basis

Google blijft de mogelijkheden verbeteren. Wij houden deze verbeteringen voor jou bij.

Zie ook ons aanbod 

Tijdelijk 5 euro korting op alle abonnementsvormen

en 50 euro op de eenmalige tarieven

Geen aansluitkosten voor nieuwe klanten

Hannah Arendtweg 52, 1349 CM Almere

Van Houtenstraat 10, 2672 DP Naaldwijk

Tel. 085 – 06 06 390

   e-mail : hallo@tincandigital.nl

 

× Chat met Thomas en Wim van Tincan Digital