Wat houdt een virtuele tour met Google Street View Trusted in?

Iedereen gebruikt Google als zoekmachine. Het is dan ook heel belangrijk dat je vindbaar bent en dat jouw bedrijf professioneel en interactief in beeld is. Je hebt misschien wel eens van Google Street View gehoord? Google Street View Trusted (voorheen Google Maps Business View) is een virtuele rondleiding door jouw bedrijfspand.

Met Google Streetview kunnen jouw klanten een kijkje nemen in jouw bedrijf en op verkenning gaan alsof ze al bij je binnen zijn. Met een aantal 360 graden foto’s creëer je een interactieve beleving voor je bezoeker. En het geeft een boost aan je online vindbaarheid. Google Mijn Bedrijf en Google Street View Trusted gaan hand in hand samen. Een goede toepassing van beide tools zorgt voor meer bezoekers, meer klanten en meer business.

Naast een virtuele tour kun je er ook voor kiezen om losse 360 graden foto’s of standaard foto’s van jouw bedrijf te presenteren. Vermeldingen met foto’s en/of virtuele rondleiding wekken bij klanten twee keer zo vaak interesse. 

 

 

5 Redenen om voor een virtuele tour met Google Street View Trusted te kiezen

R

betere vindbaarheid

R

professionele uitstraling

R

Ook voor website en social media

R

Je blijft jouw concurrent voor

R

Snel, kwaliteit en betaalbaar

Tijdelijk 5 euro korting op alle abonnementsvormen

en 50 euro op de eenmalige tarieven

Geen aansluitkosten voor nieuwe klanten

R

Basis (voor bedrijven tot ongeveer 175-200 m2)

Een 360 Google virtuele tour van jouw bedrijf

Plaatsing in Google Search en Google Maps

Handleiding voor plaatsen op Facebook en op jouw website

R

Plus (voor bedrijven tot ongeveer 300-350 m2)

Een 360 Google virtuele tour van je bedrijf

Plaatsing in Google Search en Google Maps

Handleiding voor plaatsen op Facebook en op jouw website

 

R

Maatwerk

Wil je van meerdere vestigingen een 360 Google virtuele tour of is jouw bedrijfslocatie groter dan de 300 m2, neem dan even contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Tarieven

Thomas Edens, adviseur

Studies tonen aan dat wanneer consumenten naar  bedrijven zoeken, ze in 44% van de gevallen een kaartproduct gebruiken. Gemiddeld genomen leidt 41% van deze zoekopdrachten tot een locatiebezoek.

Milou Halverhout, adviseur

Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse. Naast Google is het ook interessant om de virtuele tour op jouw website of Facebook te plaatsen. 

Wim Halverhout, adv. / fotograaf

Ik ben een Google Street View Trusted fotograaf. Bedrijven die meer bekendheid willen, kunnen met mij als ervaren Street View-bijdrager snel en eenvoudig meer zichtbaarheid realiseren..

Hannah Arendtweg 52, 1349 CM Almere

Van Houtenstraat 10, 2672 DP Naaldwijk

Tel. 085 – 06 06 390

   e-mail : hallo@tincandigital.nl

 

× Chat met Thomas en Wim van Tincan Digital